Tempahan Kad Raya dan Sampul Raya 2016bakal dibuka


(Alhmdulillah, client2 kami tak pernah kecewa bila dapat sampul raya / kad raya drpada kami)


Salam Aidilfitri. eh.. awal lagi client kita ni dah order sampul raya.. Kepada sesape nak order awal2, boleh je. Minimum sampul raya biasa kami ambil 500pcs tp kalau nak 100pcs pon blh. Utk katalog baru, belum siap lagi, InsyaAllah May nanti.. Kalau nak order Custom Made Design, blh dah kalau nak order.. Boleh contact kami utk maklumat lanjut. kami prefer email or fb.. 

emailkan ke
 💌 belangkas_art@yahoo.com 💌 atau blh jengah2 ke blog kami utk tgk katalog2 kad raya dan sampul raya tahun2 lepas.. 

tunggu update drpd kami ya!!

http://belangkasart.blogspot.com 

#belangkasart #sampulraya #kadraya #aidilfitri #2016 #printing #graphicdesign #ampang #selangor #kl

2 Responses to Tempahan Kad Raya dan Sampul Raya 2016bakal dibuka

KAD RAYA 2012

KAD RAYA 2012
(Klik pada Imej) Emailkan butiran-butiran seperti berikut: 1.) Nama Syarikat / Persendirian 2.) Warna Logo Syarikat / Persendirian 3.) Alamat Syarikat / Persendirian 4.) No. Telefon Syarikat / Persendirian 5.) Saiz yang diingini 6.) Kuantiti yang diingini 7.) Design yang diingini 8.) Finishing yang diingini 9.) Dan Lain-Lain Butiran Sila beri butiran dengan lengkap!kalau tidak lengkap, kami mungkin tak dapat nak kirakan harga untuk anda!! HUBUNGI KAMI UTK LIHAT KATALOG! belangkas_art@yahoo.com 013.7177.215 013.7177.213

KAD RAYA 2011

KAD RAYA 2011
PELBAGAI KOLEKSI KAD RAYA!!BERMINAT?BOLEH LAH TEMPAH SEKARANG! KLIK PADA GAMBAR UTK LINK.
All Right Reserved by Belangkas Art, 2011. Powered by Blogger.

Wedding Cards

Wedding Cards
So Many Design! For Your Special Day!!Hire Us Now! Order your lovely invitation card with us

Popular Posts