Tempahan Kad Raya dan Sampul Raya 2016bakal dibuka


(Alhmdulillah, client2 kami tak pernah kecewa bila dapat sampul raya / kad raya drpada kami)


Salam Aidilfitri. eh.. awal lagi client kita ni dah order sampul raya.. Kepada sesape nak order awal2, boleh je. Minimum sampul raya biasa kami ambil 500pcs tp kalau nak 100pcs pon blh. Utk katalog baru, belum siap lagi, InsyaAllah May nanti.. Kalau nak order Custom Made Design, blh dah kalau nak order.. Boleh contact kami utk maklumat lanjut. kami prefer email or fb.. 

emailkan ke
 💌 belangkas_art@yahoo.com 💌 atau blh jengah2 ke blog kami utk tgk katalog2 kad raya dan sampul raya tahun2 lepas.. 

tunggu update drpd kami ya!!

http://belangkasart.blogspot.com 

#belangkasart #sampulraya #kadraya #aidilfitri #2016 #printing #graphicdesign #ampang #selangor #kl

Koleksi Kad Kahwin / Wedding Cards Collection dari Belangkas Art

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua pembaca. Diharapkan semuanya sihat2 belaka.
Dah lama sebenarnya nak upload gambar2 artwork dalam blog, tapi sejak ade ig, banyak upload kat ig n FB..sampai tak sempat nak upload kat blog, yelah..banyak sangat social network hehehe... Disebabkan ranking tertinggi client jumpa kami di blog, so kami decided tidak melupakan blog. Kadang-kadang client siap tanya, masih buat lagi ke, aktif lagi ke? Sebabnya tgk ktorang takde update pon kat blog..hehee Minta Maaf ya.. kami still buat dan aktif lagi, cuma kadang2 tu bz tak sempat nak upload. Bile nak upload, asek tak sempat then lupe hehee..
Ok, sebenarnya tak semestinya design-design kad kat bawah ni je kami ade.. kami boleh designkan yang baru mengikut citarasa korang.. dun worry, tak suke kite blh adjust kasi kawtim..
InsyaAllah kami buatkan yang terbaik untuk korang semua..cewahhh!! 
Kalau dari segi nak tau Harga, korang kena pilih dlu saiz kat template bawah ni.. kami perlukan details seperti

Size:
Qty:
Material:
Color Printing:
Side:
Finishing: nak ada HOT STAMPING, SPOT UV, MATT LAMINATION, EMBOSS, DIE-CUT dan sebagainya
Map: (ada atau takde)

Pentingnya details utk Quotation.. then baru lah kami boleh bagi harga.

Tempoh siap Printing Kad: 7 - 14 hari bekerja (depends pada Finishing apa korang pilih)
Tempoh design: 3-7 hari bekerja (mungkin berlarutan kalau ada banyak adjust/editing)

So, bajet2 lah mase korang nak tempah kad kahwin jangan last minute ya, nanti korang kelam kabut, kami pon kelam kabut, tempah awal lagi bagus, so takde lah pening kpla ok.

Jangan sesegan contact kami, boleh sembang2... nak jumpa pon boleh.. tapi area Ampang je lah ok.

Contact: 
Inbox FB kami (www.facebook.com/BelangkasArt)
atau DM ig kami (Belangkasart),
email: belangkas_art@yahoo.com 
013.7177.215

Terima Kasih sebab singgah sini :')

*Pasni nak upload Candy Buffet plak lah, rasanya takde upload dalam ni.
Rindu nak buat Candy Buffet ni Meh lah order..
Artwork boleh tgk di FB atau ig kami :)

P/s: Kami dah jumpa banyak artwork kami dicuri, ambil gambar kami then tepek kat page n ig die n ade jugak company printing ambil gambar kami siap buat promotion utk company dorang.. Kami jumpa di Pameran Pengantin, tgk2 kat brochure dorang ade gambar kami.. Sedihnya.. Please don't do that, korang boleh usaha sendiri kan, kami nak guna Artwork orang pon malu tau.





 























KAD RAYA 2012

KAD RAYA 2012
(Klik pada Imej) Emailkan butiran-butiran seperti berikut: 1.) Nama Syarikat / Persendirian 2.) Warna Logo Syarikat / Persendirian 3.) Alamat Syarikat / Persendirian 4.) No. Telefon Syarikat / Persendirian 5.) Saiz yang diingini 6.) Kuantiti yang diingini 7.) Design yang diingini 8.) Finishing yang diingini 9.) Dan Lain-Lain Butiran Sila beri butiran dengan lengkap!kalau tidak lengkap, kami mungkin tak dapat nak kirakan harga untuk anda!! HUBUNGI KAMI UTK LIHAT KATALOG! belangkas_art@yahoo.com 013.7177.215 013.7177.213

KAD RAYA 2011

KAD RAYA 2011
PELBAGAI KOLEKSI KAD RAYA!!BERMINAT?BOLEH LAH TEMPAH SEKARANG! KLIK PADA GAMBAR UTK LINK.
All Right Reserved by Belangkas Art, 2011. Powered by Blogger.

Wedding Cards

Wedding Cards
So Many Design! For Your Special Day!!Hire Us Now! Order your lovely invitation card with us

Popular Posts