KAD RAYA DAN SAMPUL RAYA 2016

R260-357

R260-362

R300-214

R260-356

R320-914

300-4S-139

300-4S-135

R260-358

R260-355

R260-354

R270-408

R270-407

R300-215

R260-361

R260-360

R270-409

R180-001

R160-013

300-4S-143

R160-012

R490-729

300-4S-147

MPR 90006

MPR 90005

MPR 60511

MPR 50059

MPR 50047

MPR 50060

MPR 50061

MPR 60510

MPR 50056

MPR 60509

MPR 50054

MPR 50050

MPR 50053

MPR 50052

MPR 50055

MPR 50058

MPR 50051

MPR 50049

MPR 60508

MPR 60507

MPR 60506

MPR 50048

MPR 90008

MPR 90007

Agent Kad Raya dan Sampul Raya Dikehendaki

Kad Raya 2016.
Counting Days
utk siapkan Katalog..
Client-client sume dah tak sabar nak tgk.. 😁 Sabar sikit je lagi ok!! 😁

Ingin menjana incone sempena hari raya tak?
Kpd siapa yg berminat nak jadi AGENT KAD RAYA DAN SAMPUL RAYA KAMI, 
boleh tgglkan No Tel dan Email.
Kami akan contact anda.

atau emailkan details anda ke
belangkas_art@yahoo.com

*MONEY BACK GUARANTEE**

#agentwanted #sampulraya #kadraya #aidilfitri #printing #graphicdesign #ampang #selangor #kualalumpur #malaysia #2016 #art #greetingcard #festive


antara design2 for 2016.

Tempahan Kad Raya dan Sampul Raya 2016bakal dibuka


(Alhmdulillah, client2 kami tak pernah kecewa bila dapat sampul raya / kad raya drpada kami)


Salam Aidilfitri. eh.. awal lagi client kita ni dah order sampul raya.. Kepada sesape nak order awal2, boleh je. Minimum sampul raya biasa kami ambil 500pcs tp kalau nak 100pcs pon blh. Utk katalog baru, belum siap lagi, InsyaAllah May nanti.. Kalau nak order Custom Made Design, blh dah kalau nak order.. Boleh contact kami utk maklumat lanjut. kami prefer email or fb.. 

emailkan ke
 💌 belangkas_art@yahoo.com 💌 atau blh jengah2 ke blog kami utk tgk katalog2 kad raya dan sampul raya tahun2 lepas.. 

tunggu update drpd kami ya!!

http://belangkasart.blogspot.com 

#belangkasart #sampulraya #kadraya #aidilfitri #2016 #printing #graphicdesign #ampang #selangor #kl

KAD RAYA 2012

KAD RAYA 2012
(Klik pada Imej) Emailkan butiran-butiran seperti berikut: 1.) Nama Syarikat / Persendirian 2.) Warna Logo Syarikat / Persendirian 3.) Alamat Syarikat / Persendirian 4.) No. Telefon Syarikat / Persendirian 5.) Saiz yang diingini 6.) Kuantiti yang diingini 7.) Design yang diingini 8.) Finishing yang diingini 9.) Dan Lain-Lain Butiran Sila beri butiran dengan lengkap!kalau tidak lengkap, kami mungkin tak dapat nak kirakan harga untuk anda!! HUBUNGI KAMI UTK LIHAT KATALOG! belangkas_art@yahoo.com 013.7177.215 013.7177.213

KAD RAYA 2011

KAD RAYA 2011
PELBAGAI KOLEKSI KAD RAYA!!BERMINAT?BOLEH LAH TEMPAH SEKARANG! KLIK PADA GAMBAR UTK LINK.
All Right Reserved by Belangkas Art, 2011. Powered by Blogger.

Wedding Cards

Wedding Cards
So Many Design! For Your Special Day!!Hire Us Now! Order your lovely invitation card with us

Popular Posts